Accessoires bij Leren kleding

Al sinds de middelbare school ben ik fan van leren kleding. In die tijd begon het met leren jasjes die ik doen, ik wilde een soort bikerslook creëren. Daar ben ik dan ook een aantal jaar in gebleven. Een aantal jaar wilde ik mijn bikerslook compleet maken en ben ik motorrijlessen gaan volgen. Na een jaar te hebben gelest behaalde ik uiteindelijke mijn rijbewijs voor een motor. Ik had altijd voor ogen dat ik een mooie Harley wou en die kocht ik dan ook. Ik heb er vele jaren voor moeten sparen maar dat was het ook helemaal waard.

Toen besloot ik om het een paar jaar rustig aan te gaan doen en lekker te gaan toeren. Het leren stofje fascineerde me nog steeds en daarom had mijn motor ook allemaal lederen accessoires. Samen met mijn leren jas was dit voor mij de look die ik wilde hebben. Ik miste echter een ding. de-ray-ban-aviator-rb3025-w3275-bestelt-u-makkelijEen mooie gespiegelde zonnebril, een silver gespiegelde piloten zonnebril van Ray-Ban. Zo was mijn bikerslook helemaal compleet. Ik had nu een mooie lederen jas, lederen accessoires voor de motor en een mooie zonnebril. Hiermee ben ik jaren door Europa gaan rijden. Achteraf ben ik heel blij dat ik een goede zonnebril heb aangeschaft omdat ik hem altijd nodig had. In de zomer voor de zon en in de winter voor de weerspiegelingen op de weg. Ik had nooit verwacht dat de zon zo vervelend kon zijn in de winter. De laagstaande zon zorgde voor een scherpe weerspiegeling waardoor een zonnebril wel verplicht was.

Eenmaal thuis gekomen van mijn trip ben ik een zaak begonnen waar ik leren kleding ben gaan kopen. Vooral is de focus op lederen jassen. Door het vele toeren in Europa ben ik bij veel plekken gekomen waar ze lederen jassen verkopen. Elk land heeft zijn eigen soort leer en ik wil in mijn winkel al deze soorten lederen jassen aan gaan bieden.

In mijn winkel lever ik naast lederen jassen ook andere lederen accessoires voor motorrijders. Ik heb zelfs het geluk dat ik Ray-Ban piloten brillen mag verkopen. Doordat ik nu een winkeltje heb waar ik de producten kan verkopen waarvan ik zoveel houd is er voor mij een droom die in vervulling is gegaan.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*