Crisis voor de juweliers?

Op dit moment is het crisis en gaan veel winkels over de kop, zo ook juweliers. Helaas voor hen maar een geluk voor ons, want nu zijn de dure sieraden, vaker in de aanbiedingen. Dan kosten ze nog veel maar maken de juweliers er minder winst op.

Dit is de tijd om deze te gaan kopen, een keer per jaar ga ik met mijn vriendinnen winkelen in Antwerpen, dan gaan we er met de trein heen en boeken we een hotelletje dan zijn we even weg van ons gezin en kunnen we ons weer gedragen als jonge meiden. Nu was er bij de juwelier waarvoor ik elk jaar voor de etalage sta te kwijlen totale leegverkoop wegens faillissement. Verschrikkelijk dat winkeliers over de kop gaan. Echt heel jammer maar voor ons is dit weer een voordeel. Ik heb altijd een bepaald budget in mijn hoofd om uit te geven tijdens dit weekend. Meestal koop ik hier dan kleren voor, en ik had het halve budget al uitgegeven maar toch, deze aanbiedingen kon ik niet laten liggen. Er lag een prachtige gouden armband met 3 diamantjes in het midden, niet te dik, maar heel chique. Nu voor 70% afgeprijsd, normaal zou me dit echt een fortuin kosten, ik besloot nog even na te denken en na de lunch terug te komen. Mijn vriendinnen vonden het allemaal onzin, ik had al zoveel gouden sieraden. Maar aan de andere kant ik draag ze ook altijd niets blijft bij mij lang in het sieradendoosje want ik wissel het regelmatig af. Dit is nu eenmaal een tik van mij, zo heeft mijn man dit met horloges.

Uiteindelijk heb ik de armband gekocht. Ik vond het prachtig, na een gezellig weekend met mijn vriendinnen heb ik dit aan mijn man laten zien. Deze vond hem ook mooi en we besloten de maand erop terug naar Antwerpen te gaan (gewoon een dagje) om bijpassende oorbellen te kopen. Ook heeft mijn man nog een zegelring gekocht. Sieraden zijn voor ons erg belangrijk omdat het leuke accessoires zijn, en leuker dan standaard sieraden van grote winkelketens zoals de Lucardi. Prima dat mensen daar kopen, maar dit is niet echt zo mijn ding. Zo zie je maar dat je zomaar tegen geweldige sieraden aan kunt lopen als je een weekendje weggaat. Helaas is de juwelier nu gesloten maar ik blijf een ekster die opzoek gaat naar mooie sieraden!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*